Toilet plaatsen in Utrecht

Wilt u een nieuw toilet plaatsen in uw woning? Of wilt u reparatiewerkzaamheden uit laten voeren? In de regio Utrecht kunt u hiervoor SLS BV inschakelen. We beschikken over een ruim assortiment en de beste gereedschappen. Een fantastisch resultaat is bij ons daarom geen belofte, maar een zekerheid.

Staand of hangend toilet plaatsen?

Misschien staat u er niet zo vaak bij stil, maar op het gebied van toiletdesign is bijzonder veel mogelijk. Wat kleur en vorm betreft zit er altijd iets van uw smaak bij. Weet u al of u voor staand toilet kiest, of liever een hangend toilet plaatsen wilt? Laatstgenoemde heeft als voordeel dat schoonmaken eenvoudiger is, en dat de toiletruimte groter oogt. Een staande wc is dan weer wat goedkoper en van oudsher de meest voorkomende optie. Kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op, dan denken we met u mee!

Ook voor toilet renovatie en vervanging

Uw wc loopt door? U wilt de wc pot vervangen? Niet alleen voor montage, maar ook voor toilet renovatie en vervanging kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen kunnen u bij alle werkzaamheden op het gebied van toiletten van dienst zijn. Waar het ook om gaat, wij kunnen u helpen. Schakel onze loodgieter in Utrecht in door te bellen naar 030 - 200 35 62. Op uw ervaren toilet installateur kunt u rekenen!