SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring

Toilet plaatsen in Utrecht

Wilt u een nieuw toilet plaatsen in uw woning? Of wilt u reparatiewerkzaamheden uit laten voeren? In de regio Utrecht kunt u hiervoor Spoed Loodgieter Service inschakelen. We beschikken over een ruim assortiment en de beste gereedschappen. Een fantastisch resultaat is bij ons daarom geen belofte, maar een zekerheid.

Staand of hangend toilet plaatsen?

Misschien staat u er niet zo vaak bij stil, maar op het gebied van toiletdesign is bijzonder veel mogelijk. Wat kleur en vorm betreft zit er altijd iets van uw smaak bij. Weet u al of u voor staand toilet kiest, of liever een hangend toilet plaatsen wilt? Laatstgenoemde heeft als voordeel dat schoonmaken eenvoudiger is, en dat de toiletruimte groter oogt. Een staande wc is dan weer wat goedkoper en van oudsher de meest voorkomende optie. Kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op, dan denken we met u mee!

Loodgieter draait aanvoer cv ketel vast
Gereedschap en middelen voor repareren watertoevoer door loodgieter

Ook voor toilet renovatie en vervanging

Uw wc loopt door? U wilt de wc pot vervangen? Niet alleen voor montage, maar ook voor toilet renovatie en vervanging kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen kunnen u bij alle werkzaamheden op het gebied van toiletten van dienst zijn. Waar het ook om gaat, wij kunnen u helpen. Schakel onze loodgieter in Utrecht in door te bellen naar 030 - 200 35 62. Op uw ervaren toilet installateur kunt u rekenen!

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!