Lekkage in Utrecht?

Wij als geen ander weten hoe vervelend een lekkage is. Als loodgieter loodgieter in Utrecht hebben wij inmiddels ervaring met oorzaken van lekkages en kunnen die dan ook snel voor u oplossen. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of bel ons direct bij spoed: 030 - 200 35 62. Wij staan voor u klaar.

lekkage utrecht

Lekkage plafond

Lekkende waterleiding

Een lekkage kan op bijna elke plek in uw woning ontstaan. Een huis bestaat uit een netwerk van verschillende gasleidingen, waterleidingen en afvoerleidingen. De hoeveelheid leidingen in uw huis kan er aan bijdragen dat u een lekkage niet meteen opmerkt. Vaak is echter na enige tijd lekkageschade op te merken. Lekkende waterleidingen kunnen zorgen voor natte plekken in uw muren of op uw plafond en kunnen de oorzaak zijn van schimmelvorming.

Het is uitermate belangrijk een lekkage zo snel mogelijk te herkennen en hulp in te schakelen om deze te verhelpen. Wacht niet te lang met het vragen van professionele hulp bij het verhelpen van de lekkage. Lang wachten kan nieuwe/extra schade doen ontstaan. Wanneer u in Utrecht en omgeving een lekkage ondervindt, staat SLS BV klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een lekkage

Een lekkage herkennen is eenvoudiger als u de verschillende signalen kent. Op tijd reageren kan helpen bij het beperkt houden van de schade. Als u echter te lang wacht met het inschakelen van hulp, kan dit nare en dure gevolgen hebben voor uw woning.

Bij een lichte lekkage in een waterleiding kunnen na verloop van tijd de eerste sporen zichtbaar zijn in de vorm van vochtplekken. Blijft er een viezige geur hangen in uw badkamer of toilet, dan kan dit een aanwijzing zijn van een lekkage in afvoerleidingen of riool. Een lekkage in een gasleiding merkt u al snel op door de typerende gasgeur, vergelijkbaar met de geur van knoflook. Snel actie ondernemen is extreem belangrijk.

Lekkage verhelpen in Utrecht

Daarom is snel contact met SLS BV geboden bij een eerste vermoeden van een lekkage. Nadat we de plek en oorzaak van de lekkage hebben gevonden, brengen we u advies uit betreffende de oplossing er van. Op deze manier voorkomen we verdere schade aan uw woning door de lekkage.

Onze vakmensen in Utrecht en omgeving hebben vele jaren ervaring in het herstellen van lekkage. Ze kunnen problemen zoals zwakke plekken en onjuistheden in de montage van bestaande leidingen opsporen. Na het vinden van de kern van het probleem, kunnen onze specialisten uw lekkage vakkundig verhelpen.

In Utrecht en omgeving kunt u ook met spoed bij ons terecht. Soms een reparatie echt niet wachten. Wij staan voor u klaar. Wacht daarom niet. Dag, nacht of feestdag, het maakt niet uit: wij staan voor u klaar om uw lekkage op te lossen. Bel gelijk met 030 - 200 35 62 om uw lekkage professioneel te laten verhelpen.