SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring
Spoed Loodgieter Service

Lekkage in Utrecht

Wij als geen ander weten hoe vervelend een lekkage is. Als loodgieter loodgieter in Utrecht hebben wij inmiddels ervaring met oorzaken van lekkages en kunnen die dan ook snel voor u oplossen. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of bel ons direct bij spoed: 030 - 200 35 62. Wij staan voor u klaar.

Buizen en tools voor gebruik door loodgieter

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Lekkende waterleiding

Een lekkage kan op bijna elke plek in uw woning ontstaan. Een huis bestaat uit een netwerk van verschillende gasleidingen, waterleidingen en afvoerleidingen. De hoeveelheid leidingen in uw huis kan er aan bijdragen dat u een lekkage niet meteen opmerkt. Vaak is echter na enige tijd lekkageschade op te merken. Lekkende waterleidingen kunnen zorgen voor natte plekken in uw muren of op uw plafond en kunnen de oorzaak zijn van schimmelvorming.


Het is uitermate belangrijk een lekkage zo snel mogelijk te herkennen en hulp in te schakelen om deze te verhelpen. Wacht niet te lang met het vragen van professionele hulp bij het verhelpen van de lekkage. Lang wachten kan nieuwe/extra schade doen ontstaan. Wanneer u in Utrecht en omgeving een lekkage ondervindt, staat Spoed Loodgieter Service klaar voor een vakkundige reparatie.

Loodgieter repareert afvoer van wasbak aanrecht
Loodgieter maakt pvc buizen op maat
Loodgieter componenten

Herkennen van een lekkage

Een lekkage herkennen is eenvoudiger als u de verschillende signalen kent. Op tijd reageren kan helpen bij het beperkt houden van de schade. Als u echter te lang wacht met het inschakelen van hulp, kan dit nare en dure gevolgen hebben voor uw woning.


Bij een lichte lekkage in een waterleiding kunnen na verloop van tijd de eerste sporen zichtbaar zijn in de vorm van vochtplekken. Blijft er een viezige geur hangen in uw badkamer of toilet, dan kan dit een aanwijzing zijn van een lekkage in afvoerleidingen of riool. Een lekkage in een gasleiding merkt u al snel op door de typerende gasgeur, vergelijkbaar met de geur van knoflook. Snel actie ondernemen is extreem belangrijk.

Lekkage verhelpen in Utrecht

Daarom is snel contact met Spoed Loodgieter Service geboden bij een eerste vermoeden van een lekkage. Nadat we de plek en oorzaak van de lekkage hebben gevonden, brengen we u advies uit betreffende de oplossing er van. Op deze manier voorkomen we verdere schade aan uw woning door de lekkage.


Onze vakmensen in Utrecht en omgeving hebben vele jaren ervaring in het herstellen van lekkage. Ze kunnen problemen zoals zwakke plekken en onjuistheden in de montage van bestaande leidingen opsporen. Na het vinden van de kern van het probleem, kunnen onze specialisten uw lekkage vakkundig verhelpen.


In Utrecht en omgeving kunt u ook met spoed bij ons terecht. Soms een reparatie echt niet wachten. Wij staan voor u klaar. Wacht daarom niet. Dag, nacht of feestdag, het maakt niet uit: wij staan voor u klaar om uw lekkage op te lossen. Bel gelijk met 030 - 200 35 62 om uw lekkage professioneel te laten verhelpen.

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!