SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring
Spoed Loodgieter Service

Lekkage toilet in Utrecht

Een toilet lekkage is erg vervelend. Problemen met uw wc moeten natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk opgelost worden. Als loodgieter in Utrecht begrijpen wij dat natuurlijk als geen ander. Vandaar dat we dag en nacht voor u klaar staan om de lekkage toilet te verhelpen. We zoeken waar de lekkage ontstaat en we lossen het probleem vervolgens vakkundig voor u op.

Buizen en tools voor gebruik door loodgieter

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Het ongemak van een lekkage aan uw toilet

Komt u in de ochtend van het toilet met natte sokken? Foutieve montage van de toiletpot, de spoelbak of de leidingen kan een vervelende lekkage tot gevolg hebben. We zien dit met regelmaat bij zwevende of hangende toiletten.


Lekkage kan het gevolg zijn van verkeerde toilet constructie. Op haar beurt kan deze lekkage weer leiden tot andere schade. Langdurig aanhoudende schade kan in de papieren lopen. Zorg daarom altijd dat uw toilet gemonteerd wordt door een vakman.

Loodgieter repareert afvoer van wasbak aanrecht
Loodgieter maakt pvc buizen op maat
Loodgieter componenten

Oorzaken van een lekkende wc

De oorzaak van een lekkage kan zeer divers zijn. Te hoge druk op de toiletleidingen, een verzakt riool of verzakte woning kunnen onder andere oorzaak zijn van problemen. Slijtage door gewoon gebruik van een toilet kan in de loop der jaren meespelen. Maar ook een foute montage is vaak de boosdoener.


Denk hierbij aan het gebruik van de verkeerde buizen, koppelingen en rubbers of een haastklus bij de afwerking. Zulke problemen moeten hoe dan ook aangepakt worden. Als het probleem lang blijft bestaan, is kan de schade impact groot worden. Losgeraakte tegeltjes door aangetast voegwerk kunnen het resultaat zijn van langdurige blootstelling aan water.


Een verdieping onder een lekkage toilet heeft vaak ook te leiden onder de situatie. Al met al wordt een onopgeloste lekkage al snel een pittig geprijsde aangelegenheid. Denkt u te maken hebben met een toilet lekkage? Schakel dan onze hulp in.

Hulp bij toiletlekkage in Utrecht

De vaklui van Spoed Loodgieter Service zijn actief in Utrecht en omgeving en helpen u op zeer korte termijn. Het probleem wordt door ons geanalyseerd en we bieden u een gedegen en vakkundige oplossing voor de lekkage. Bel direct met 030 - 200 35 62 voor een afspraak om uw toilet lekkage te verhelpen!

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!