SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring
Spoed Loodgieter Service

Lekkage waterleiding

Heeft u last van een lekkage in de waterleiding? Schakel snel onze loodgieter in Utrecht in. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf dat bekend staat om zijn trouwe service. Lees hieronder alles over wat u moet doen bij een waterleiding lekkage. Direct onze installateur in Utrecht spreken en een afspraak maken? Bel gerust op 030 - 200 35 62 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Buizen en tools voor gebruik door loodgieter

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Wat te doen bij lekkage in een waterleiding

Het is bij een lekkage waterleiding belangrijk dat u snel stappen zet om het lek te verhelpen. Wacht u te lang, dan heeft u kans op grote schade door de lekkage.


  1. Hoofdkraan dichtdraaien: de kraan zit meestal in de meterkast of in de kruipruimte. Let op dat u de kraan dichtdraait die na de watermeter komt en niet ervoor.
  2. Lekkage opsporen: een loodgieter kan vaak snel zien waar de oorzaak van de lekkage zich bevindt.
  3. Lekkage (laten) repareren: de lekkage kan snel verholpen worden door het kapotte stukje leiding te vervangen of door de leidingen goed te installeren.
lekkage waterleiding repareren
Gereedschap en middelen voor repareren watertoevoer door loodgieter

Hulp bij lekkage in de waterleiding

Zorg ervoor dat u een goede loodgieter inschakelt om de lekkage te verhelpen. Bij Spoed Loodgieter Service werken alleen geschoolde en goed getrainde loodgieters die ervaring hebben met alle soorten problemen met uw leidingen. Wij stoppen niet voordat uw lek is gerepareerd. Vooraf spreken wij met u de kosten af. Tijdens onze werkzaamheden bespreken wij alle stappen met u, zodat u goed op de hoogte bent.

Lekkage laten repareren door Spoed Loodgieter Service

Wat houdt een lekkage repareren in? Het probleem moet bij de oorzaak aangepakt worden. Op die manier kan er een effectieve oplossing komen. Wij gaan dus eerst op zoek naar de oorzaak van de lekkage waterleiding. Meestal zit de lekkage op een voorspelbare plek. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij testjes  uitvoeren om alsnog te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Wanneer we de oorzaak achterhaald hebben, dan kunnen we direct voor u aan de slag om de lekkage in de waterleiding te verhelpen.

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Schade lekkage vergoed door verzekering?

Raadpleeg uw verzekering om de schade veroorzaakt door de lekkage te laten vergoeden. De meeste verzekeringen dekken schade die veroorzaakt wordt door een lekkage. Als de schade het gevolg is van eigen schuld, nalatigheid of achterstallig onderhoud, dan vergoedt de verzekering het niet. Meld de schade direct bij de verzekering, zodat zij ook iemand kunnen sturen die de schade in kaart brengt en eventueel een partij die de schade herstelt. Wanneer u alles op eigen houtje doet kan het zijn dat de verzekeraar de schade niet vergoedt. Maak ook direct foto's van de schade, zodat u die door kunt sturen naar uw verzekeraar.

Loodgieter repareert afvoer van wasbak aanrecht
Loodgieter maakt pvc buizen op maat

Lekkage waterleiding in Utrecht verhelpen?

Spoed Loodgieter Service staat voor u klaar om een lekkage bij uw waterleiding te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u te woord te staan. Goed bereikbaar dus! Ervaren monteurs en vertrouwde service! Bij Spoed Loodgieter Service zit u goed. Bel ons op 030 - 200 35 62 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier. Wij reageren snel.

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!