Lekkage waterleiding

Heeft u last van een lekkage in de waterleiding? Schakel snel onze loodgieter in Utrecht in. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf dat bekend staat om zijn trouwe service. Lees hieronder alles over wat u moet doen bij een waterleiding lekkage. Direct onze installateur in Utrecht spreken en een afspraak maken? Bel gerust op 030 - 200 35 62 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Lekkage in de afvoer verhelpen

 

Wat te doen bij lekkage waterleiding?

Het is bij een lekkage waterleiding belangrijk dat u snel stappen zet om het lek te verhelpen. Wacht u te lang, dan heeft u kans op grote schade door de lekkage.

  1. Hoofdkraan dichtdraaien: de kraan zit meestal in de meterkast of in de kruipruimte. Let op dat u de kraan dichtdraait die na de watermeter komt en niet ervoor.
  2. Lekkage opsporen: een loodgieter kan vaak snel zien waar de oorzaak van de lekkage zich bevindt.
  3. Lekkage (laten) repareren: de lekkage kan snel verholpen worden door het kapotte stukje leiding te vervangen of door de leidingen goed te installeren.

Klik op de volgende link voor een uitgebreid stappenplan bij lekkage waterleiding: Stappenplan waterleiding gesprongen.

Hulp bij lekkage in de waterleiding in Utrecht

Zorg ervoor dat u een goede loodgieter inschakelt om de lekkage te verhelpen. Bij SLS BV werken alleen geschoolde en goed getrainde loodgieters die ervaring hebben met alle soorten problemen met uw leidingen. Wij stoppen niet voordat uw lek is gerepareerd. Vooraf spreken wij met u de kosten af. Tijdens onze werkzaamheden bespreken wij alle stappen met u, zodat u goed op de hoogte bent.

Lekkage laten repareren door SLS BV

Wat houdt een lekkage repareren in? Het probleem moet bij de oorzaak aangepakt worden. Op die manier kan er een effectieve oplossing komen. Wij gaan dus eerst op zoek naar de oorzaak van de lekkage waterleiding. Meestal zit de lekkage op een voorspelbare plek. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij testjes  uitvoeren om alsnog te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Wanneer we de oorzaak achterhaald hebben, dan kunnen we direct voor u aan de slag om de lekkage in de waterleiding te verhelpen.

Schade door lekkage vergoed door verzekering?

Raadpleeg uw verzekering om de schade veroorzaakt door de lekkage te laten vergoeden. De meeste verzekeringen dekken schade die veroorzaakt wordt door een lekkage. Als de schade het gevolg is van eigen schuld, nalatigheid of achterstallig onderhoud, dan vergoedt de verzekering het niet. Meld de schade direct bij de verzekering, zodat zij ook iemand kunnen sturen die de schade in kaart brengt en eventueel een partij die de schade herstelt. Wanneer u alles op eigen houtje doet kan het zijn dat de verzekeraar de schade niet vergoedt. Maak ook direct foto’s van de schade, zodat u die door kunt sturen naar uw verzekeraar.

Lekkage waterleiding in Utrecht verhelpen?

SLS BV staat voor u klaar om een lekkage bij uw waterleiding te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u te woord te staan. Goed bereikbaar dus! Ervaren monteurs en vertrouwde service! Bij SLS BV zit u goed. Bel ons op 030 - 200 35 62 of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij reageren snel.