Leidingwerk aanleggen in Utrecht

Het aanleggen van leidingwerk moet nauwkeurig gebeuren. Anders kunnen er ongewenste gevolgen zoals lekkage optreden. Als u voor de beste kwaliteit wilt gaan, is het verstandig om dit aan een loodgieter in Utrecht over te laten. Hiervoor kunt u in de regio Utrecht terecht bij SLS BV. Van toilet plaatsen tot leidingwerk in keuken en badkamer installeren, wij doen het allemaal. Onze ervaren medewerkers beschikken over ruime ervaring en de modernste hulpmiddelen. We kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn.

Aanleggen, verleggen en vervangen

Niet alleen voor waterleiding aanleggen kunt u bij ons aankloppen. Ook voor verleggings- en vervangingswerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Het kan zijn dat u verbouwingsplannen hebt, waarvoor het leidingwerk verlegd moet worden. Of u merkt slijtage aan uw leidingen op, en dan is vervanging de beste optie. Hoe groot of klein uw klus ook is, onze specialisten zijn u met plezier van dienst. Van buitenkraan tot afvoer aanleggen, van waterleiding verleggen tot gasleiding vervangen: wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in leidingwerk aanleggen, of wilt u onze loodgieter in Utrecht meteen inschakelen? Neem dan contact op met onze vakmannen. Dat kunt u telefonisch doen via het nummer 030 - 200 35 62.