SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring
Spoed Loodgieter Service

Gootsteen ontstoppen

Loopt uw gootsteen niet goed door? Hoort u bubbelende geluiden? Of loopt het water zelfs helemaal niet meer weg? In alle gevallen heeft u te maken met verstoppingsproblemen. De gootsteen ontstoppen is dan de oplossing. Lees hieronder wat u zelf kunt doen, wat wij voor u kunnen doen of schakel direct onze loodgieter in Utrecht in. Bel gerust voor gootsteen ontstoppen in Utrecht 030 - 200 35 62.

Buizen en tools voor gebruik door loodgieter

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Gootsteen ontstoppen in Utrecht: onze werkwijze

In veel situaties kunt u een verstopte gootsteen zelf oplossen (lees hieronder hoe). Blijken de problemen hardnekkig en lukt het u niet om het ontstoppen gootsteen zelf te doen? Dan is het verstandig om de hulp van een professional in te roepen.


Stap 1: inventarisatie

Wij houden van een grondige inventarisatie. Omdat we alles helder in kaart hebben gebracht voorkomen we dat er achteraf nog problemen ontstaan. We houden hiermee ook rekening met het netwerk aan leidingen in uw woning en gebruiken de juiste materialen bij ontstoppen gootsteen.


Stap 2: overleg

Voordat we te werk gaan overleggen we altijd over wat we precies gaan doen, wat we hiervoor nodig hebben en wat de kosten zullen zijn. Hierdoor worden misverstanden achteraf voorkomen.


Stap 3: uitvoering

Is de gootsteen verstopt, maar is dit oppervlakkig? Dan kan dit vaak makkelijk opgelost worden. Zit de verstopping dieper, dan gebruiken we of hoge waterdruk voor gootsteen ontstoppen of reinigen we de leiding mechanisch. Dit is afhankelijk van het type verstopping. Onze allround vakmannen beschikken over de beste materialen. Ze zijn u met plezier van dienst!

Loodgieter repareert afvoer van wasbak aanrecht
Opgeloste verstopping door loodgieter
lekkage waterleiding Utrecht

Gootsteen ontstoppen: zelf doen

Er zijn bijzonder veel hulpmiddelen op de markt om zelf voor ontstopping te zorgen. U heeft ongetwijfeld wel van een ontstopper gezien. In veel gevallen bieden die een goede oplossing. Ook soda, afwasmiddel of koffieprut met warm water door de afvoer spoelen kan resultaat bieden. Heeft u al alles geprobeerd, maar bleek het tevergeefs? Kies dan voor onze ervaren experts. Wij hebben nog veel meer middelen tot onze beschikken en kunnen daarmee gegarandeerd resultaat boeken. Gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen? Onze loodgieter in Utrecht staat altijd voor u klaar!


Bel gerust 030 - 200 35 62.

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!