Gootsteen ontstoppen

Loopt uw gootsteen niet goed door? Hoort u bubbelende geluiden? Of loopt het water zelfs helemaal niet meer weg? In alle gevallen heeft u te maken met verstoppingsproblemen. De gootsteen ontstoppen is dan de oplossing. Lees hieronder wat u zelf kunt doen, wat wij voor u kunnen doen of schakel direct onze loodgieter in Utrecht in. Bel gerust voor gootsteen ontstoppen in Utrecht 030 - 200 35 62.

Gootsteen ontstoppen Utrecht: onze werkwijze

In veel situaties kunt u een verstopte gootsteen zelf oplossen (lees hieronder hoe). Blijken de problemen hardnekkig en lukt het u niet om het ontstoppen gootsteen zelf te doen? Dan is het verstandig om de hulp van een professional in te roepen.

Stap 1: inventarisatie

Wij houden van een grondige inventarisatie. Omdat we alles helder in kaart hebben gebracht voorkomen we dat er achteraf nog problemen ontstaan. We houden hiermee ook rekening met het netwerk aan leidingen in uw woning en gebruiken de juiste materialen bij ontstoppen gootsteen.

Stap 2: overleg

Voordat we te werk gaan overleggen we altijd over wat we precies gaan doen, wat we hiervoor nodig hebben en wat de kosten zullen zijn. Hierdoor worden misverstanden achteraf voorkomen.

Stap 3: uitvoering

Is de gootsteen verstopt, maar is dit oppervlakkig? Dan kan dit vaak makkelijk opgelost worden. Zit de verstopping dieper, dan gebruiken we of hoge waterdruk voor gootsteen ontstoppen of reinigen we de leiding mechanisch. Dit is afhankelijk van het type verstopping. Onze allround vakmannen beschikken over de beste materialen. Ze zijn u met plezier van dienst!

Gootsteen ontstoppen Utrecht: zelf doen

Er zijn bijzonder veel hulpmiddelen op de markt om zelf voor ontstopping te zorgen. U heeft ongetwijfeld wel van een ontstopper gezien. In veel gevallen bieden die een goede oplossing. Ook soda, afwasmiddel of koffieprut met warm water door de afvoer spoelen kan resultaat bieden. Heeft u al alles geprobeerd, maar bleek het tevergeefs? Kies dan voor onze ervaren experts. Wij hebben nog veel meer middelen tot onze beschikken en kunnen daarmee gegarandeerd resultaat boeken. Gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen? Onze loodgieter in Utrecht staat altijd voor u klaar!

Bel gerust 030 - 200 35 62.