Badkamer installeren in Utrecht?

Laat u een nieuwe woning bouwen, en bent u nu op zoek naar een ervaren badkamer installateur? Of is het tijd voor renovatie of vervanging van uw douchevertrek? Dan bent u in de regio Utrecht aan het juiste adres bij SLS BV. Onze loodgieter in Utrecht biedt u een ruim assortiment, snelle levering en uitstekende montage. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit!

Bad of douchebak plaatsen?

Op het gebied van badkamers is tegenwoordig bijzonder veel mogelijk. Wilt u een strakke badkamer installeren, of gaat u voor een retro-effect? Wilt u een douchebak of bad plaatsen, of misschien allebei? Moet er ruimte voor een wasmachine worden gereserveerd, of komt die elders in de woning te staan? En heeft u al nagedacht over de kleur van de tegels? Wat u ook besluit, uw badkamer installateur voert het voor u uit.

Advies op maat

Bent u overweldigd door de vele mogelijkheden, en weet u niet wat het best op uw wensen aansluit? Maak dan eens een afspraak met onze vakmannen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze u advies op maat geven. Daarbij denken ze niet alleen aan het design, maar ook aan praktische zaken zoals leidingwerk. Zo kunt u vertrouwen op een duurzaam resultaat.

Wilt u uw badkamer laten renoveren of vervangen? Ook dan kunt u bij onze loodgieter in Utrecht terecht. Neem simpelweg contact met ons op. Dan komen we vlug bij u in Utrecht of omstreken langs om u van dienst te zijn. Wij staan voor u klaar!