SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring

Badkamer installeren in Utrecht?

Laat u een nieuwe woning bouwen, en bent u nu op zoek naar een ervaren badkamer installateur? Of is het tijd voor renovatie of vervanging van uw douchevertrek? Dan bent u in de regio Utrecht aan het juiste adres bij Spoed Loodgieter Service. Onze loodgieter in Utrecht biedt u een ruim assortiment, snelle levering en uitstekende montage. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit!

Badkamer installeren in Utrecht?

Op het gebied van badkamers is tegenwoordig bijzonder veel mogelijk. Wilt u een strakke badkamer installeren, of gaat u voor een retro-effect? Wilt u een douchebak of bad plaatsen, of misschien allebei? Moet er ruimte voor een wasmachine worden gereserveerd, of komt die elders in de woning te staan? En heeft u al nagedacht over de kleur van de tegels? Wat u ook besluit, uw badkamer installateur voert het voor u uit.

Loodgieter draait aanvoer cv ketel vast
Gereedschap en middelen voor repareren watertoevoer door loodgieter

Advies op maat

Bent u overweldigd door de vele mogelijkheden, en weet u niet wat het best op uw wensen aansluit? Maak dan eens een afspraak met onze vakmannen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze u advies op maat geven. Daarbij denken ze niet alleen aan het design, maar ook aan praktische zaken zoals leidingwerk. Zo kunt u vertrouwen op een duurzaam resultaat.

Wilt u uw badkamer laten renoveren of vervangen? Ook dan kunt u bij onze loodgieter in Utrecht terecht. Neem simpelweg contact met ons op. Dan komen we vlug bij u in Utrecht of omstreken langs om u van dienst te zijn. Wij staan voor u klaar!

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!