SPOED LOODGIETER SERVICE

Spoed Loodgieter Service is uw loodgieter in Utrecht

24/7 bereikbaar bij spoed
Altijd een oplossing
23 jaar ervaring
Spoed Loodgieter Service

Lekkage in uw badkamer?

Heeft u een lekkage in de badkamer? Onze loodgieter in Utrecht is binnen een half uur bij u op de lekkage op te sporen en te verhelpen. Lekkage in uw badkamer is erg vervelend en kan zorgen voor veel schade. Bel ons 24/7 en wij komen direct uw kant op. Een effectieve en duurzame oplossing tegen een eerlijke prijs. Wij lossen badkamer lekkage snel voor u op. Bel 030 - 200 35 62.

Buizen en tools voor gebruik door loodgieter

Heeft u direct hulp nodig van een vakkundige loodgieter? Bel nu!

Opgeloste verstopping door loodgieter

Oorzaken badkamerlekkage

Lekkage badkamer merk je snel genoeg. De hele badkamer staat blank of u ziet natte plekken op het plafond of de muur. De oorzaak ligt niet altijd voor de hand. Soms zit het lek in een leiding in een andere ruimte en komt de badkamerlekkage aan het licht in de badkamer zelf. Oorzaken kunnen ook loszittende tegels zijn of loslatende kitnaden bij de douche of het bad. Er kan ook sprake zijn van een verstopping waardoor het water niet goed afgevoerd kan worden. Met onze jarenlange ervaring met lekkages weten wij snel de oorzaak op te sporen en u snel en effectief te helpen. Onze installateur in Utrecht staat altijd voor u klaar.

Loodgieter repareert afvoer van wasbak aanrecht
Loodgieter maakt pvc buizen op maat
Loodgieter componenten

Werkwijze bij lekkage in de badkamer

Aan de hand van uw verhaal gaan wij op zoek naar de oorzaak van de badkamer lekkage. Met onze kennis en ervaring kijken we ook even net iets verder. Zo doen wij een grondige check van uw leidingnetwerk, zodat alle mogelijke oorzaken worden uitgesloten en andere lekkages in de toekomst voorkomen worden. De loodgieter bekijkt daarnaast alle kitnaden van uw douche of bad en controleert uw badkamer op loszittende tegels en voegwerk.


Vervolgens stemmen we met u af wat de beste oplossing is. Soms is dit een simpele reparatie, maar verouderd leidingwerk in de badkamer kan indien gewenst ook gerenoveerd worden. We geven van te voren inzicht in de kosten en in de planning, zodat er geen verrassingen kunnen ontstaan.

Loodgieter inschakelen bij badkamerlekkage

Vooral als de oorzaak van de lekkage onbekend is of wanneer het lek zich op een lastige plek bevindt zal de hulp van een loodgieter onvermijdelijk zijn. Onze vakmannen hebben allen een gedegen opleiding en zorgen voor een perfect eindresultaat. Ook voor andere problemen of installaties kunt u bij ons terecht. Bel gerust 030 - 200 35 62.

Vraag nu kostenloos een vrijblijvende offerte aan!

Ochtend
Middag
Avond

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Spoed Loodgieter Service

Over Spoed Loodgieter Service

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Toen ik voor een baas werkte had ik altijd zelf een uitgesproken visie op zaken als ondernemen in het algemeen, klantgerichtheid en effectiviteit. Ik ben blij dat ik die nu kan toepassen op mijn eigen bedrijf. Wij zijn breed gespecialiseerd. Van storingen en lekkages tot het installeren van leidingwerk. Geen klus is ons gek genoeg. Voor al het type loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren al het werk in overleg met u uit en zijn transparant over de kosten.

CONTACTGEGEVENS

Spoed Loodgieter Service

Postbus 758

3700AT Zeist

Telefoon: 030 - 200 35 62

KvK: 89575539

Openingstijden

Maandag08:15 - 19:00
Dinsdag08:15 - 19:00
Woensdag08:15 - 19:00
Donderdag08:15 - 19:00
Vrijdag08:15 - 19:00
Zaterdag12:00 - 19:00
Zondag12:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Spoed Loodgieter Service

Spoed Loodgieter Service

Beperkte bereikbaarheid tot en met 21 juli

In verband met vakantie zijn we van 7 t/m 21 juli telefonisch slecht bereikbaar. U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen!